Nieuws

Aanmelden voor de gezelligste markt van Rosmalen

kerstmarkt

De ondernemersvereniging KOM Rosmalen i.s.m. CMR , organiseert ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt in het vernieuwde centrum van Rosmalen.

Deze vindt plaats op zondag 15 december van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Dorpsstraat vanaf de Kentering tot aan de kruising School/Nieuwstraat in de Harrie Coppensstraat, Catalijnen, Vreeburgpassage, Torenstraat, maar ook op het plein De Driesprong. In de bovengenoemde winkelstraten staan de kramen opgesteld zodat men gezellig kan shoppen in de winkels en aan de marktkramen.

Op het plein de Driesprong en het pleintje aan de Harrie Coppensstraat staan de overdekte podia. Hier vinden de optredens plaats van diversen koren en muziekgroepen in een afwisselend programma. Ook staat op plein De Driesprong een grote kerststal met o.a. dieren van de kinderboerderij. Rondom de podia staan diverse gezellige terrassen om te kunnen genieten van de optredens. Dit geheel wordt aangekleed  met kerstbomen en verlichting. Daarbij  staan diverse kinderattracties opgesteld op plein De Driesprong. In de straten, de winkels en bij de marktkramen staan vele kersbomen om een gezellig kerstsfeer te creëren.  

Heeft u ook belangstelling voor de Kerstmarkt in Rosmalen?

Het adres waar u het formulier naar toe moet sturen is:

Activiteitencommissie Kerstmarkt 
Dorpsstraat 33, 5241 EA Rosmalen
of
Email: kom@welkominrosmalen.nl

 

 

 

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?