logo Welkom in Rosmalen

Beleef Rosmalen Agenda

Iedere donderdag Weekmarkt Rosmalen De Driesprong
Wanneer Wat Waar
     
     
     
12 september Koopzondag 12:00-17:00 Centrum
19 december Koopzondag 12:00-17:00* Centrum
24 december Winkels sluiten om 17:00 ivm Kerstavond Centrum
31 december Winkels sluiten om 17:00 ivm Oudjaar Centrum
  • Geen garantie dat alle winkels geopend zullen zijn, neem contact op met desbetreffende winkel voor koopzondag informatie

Beleef Rosmalen Agenda

Iedere donderdag Weekmarkt Rosmalen De Driesprong

 

Wanneer Wat Waar
15 mei Kunstmarkt 12:00-17:00* Centrum
11 september KOM Festival 12:00-17:00* Centrum
22-29 oktober Halloween Centrum
20 november Sinterklaas Intocht Centrum
18 december Kerst Evenement Centrum

* geen garantie dat alle winkels open zullen zijn, neem contact op met desbetreffende winkelier voor nadere informatie.

Rosmalen, ruimte om te leven en te beleven

Iedere dag iets te beleven!

 

Doelgericht winkelen, of zo maar gezellig slenteren: het kan allemaal in het centrum van Rosmalen. Iedere donderdag is het markt. Daarnaast worden er veel evenementen georganiseerd. Sommige, zoals het Kom Festival, keren jaarlijks terug. Andere evenementen zijn eenmalig, maar daarom niet minder bijzonder. 

In de lente

In juni wordt de Kunstmarkt georganiseerd. Een braderie waarbij mensen van heinde en ver komen om hun producten te laten zien, maar waar ook veel lokale verenigingen te vinden zijn. 

In de zomer

In de zomer, vaak zo rond het eerste weekend van augustus, is het kermis in Rosmalen! Op het Gildeplein kan jong en oud zich uitleven in diverse attracties. 

In de herfst

De maand september is er altijd genoeg te doen. Natuurlijk het KOM Festival in het centrum, maar ook in de Groote Wielen is er een fantastisch evenement. Het Hippe Happen festival werd in 2014 voor het eerst georganiseerd: een foodtruck-festival maar tegelijkertijd veel meer dan dat. Activiteiten, muziek, theater…er is altijd van alles te doen. Een echt familie-uitje!

In de winter

De Kerstmarkt in Rosmalen vindt plaats in december. Een gezellige markt met muziek, diverse kraampjes en altijd een hoop gezelligheid. Natuurlijk zijn de winkels dan geopend en met de sfeervolle aankleding wordt het altijd een speciale dag.