Nieuws

Wij zijn heel erg blij dat de Sint twee middagen heeft kunnen vrijmaken om Rosmalen te bezoeken. Door de corona maatregelen kan de Sint niet bij alle kindjes langs, en precies om deze reden hebben wij ook extra regels om alles goed te laten verlopen; 

Je dient op voorhand via de link onderaan dit artikel te reserveren. Hierbij geef je een datum en tijdstip aan om langs te komen. Per bezoek mag er één volwassene aanwezig zijn met eventueel meerdere kindjes. Per gezelschap krijg je vijf minuutjes met de Sint, per kwartier komen er dus drie groepjes langs bij de Sint.

We vragen jullie om ruim op tijd aanwezig te zijn en wij zorgen ervoor dat jullie binnen kunnen wachten in een corona proof ruimte. Ben je te vroeg? Wacht dan even buiten of in de auto. De ingang is aan de zijkant van de Villa Fleurie.

Stuur na bevestiging van de boeking een mail naar info@welkominrosmalen.nl o.v.v. ‘Bezoek Sint in Rosmalen’ met daarin  de datum en tijd van de reservering, samen met de namen, leeftijd en hobby’s van de kinderen voor een persoonlijk gesprek.

LET OP: Per reservering is er één volwassene met zijn/haar kinderen welkom, deze is te selecteren bij ‘Aantal gasten’ (aantal kinderen wordt dus niet geselecteerd). Geef hier dus ongeacht het aantal kindjes 1 aan.

KLIK HIER om een afspraak met de Sint te maken. 

 

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?