Sportclub

 

Houtvesterstraat 36
5241 JX Rosmalen

073-6419071
info@sportduikersrosmalen.nl
www.sportduikersrosmalen.nl

 

Duiken is een fantastische sport en hobby waarbij je zowel in Nederland als in het buitenland van de prachtige onderwaterwereld kunt genieten. De Sportduikers Rosmalen is opgericht in 1978 door een aantal sportieve duikers. De Sportduikers Rosmalen is een NOB duikvereniging waar de sport met plezier wordt beoefend. Duikvereniging De Sportduikers is een kleine duikvereniging met circa 35 actieve leden. De leden trainen iedere vrijdag in het zwembad en gedurende de zomermaanden wordt er regelmatig gedoken op diverse locaties. Twee maal per jaar wordt er een duikweekend georganiseerd. Waaronder Zeeland vaak wordt aangedaan. Naast het duiken neemt ook de gezelligheid een belangrijke plaats in binnen de vereniging. De vereniging verzorgt NOB duikopleidingen.

Elke vrijdagavond tussen 21:00-22:00uur wordt er aan de conditie gewerkt in het zwembad de Kwekkelstein in Rosmalen. Uitgezonderd de vrijdagen tijdens vakanties.

Op deze tijden worden ook eventuele voorbereidingen getraind voor een duikbrevet.

Regelmatig worden verschillende aktiviteiten georganiseerd waar het duiken en fun centraal staan. Zoals bijv. een duik-bbq.

 
 
 
 
 
 
 

 

Foto’s

Stichting Centrum Management Rosmalen

Beleef Rosmalen is een initiatief om alle belanghebbende partijen in het centrum van Rosmalen met elkaar te verbinden.