Nieuws

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz slaat duidelijk aan en zet veel mensen er toe om samen met vrienden, familie en kennissen de juiste antwoorden te achterhalen.

Winnaars derde ronde Familiequiz

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz zet veel mensen aan om samen met vrienden, familie en kennissen de juiste antwoorden te achterhalen. Ook wordt naarstig via internet naar de goede antwoorden gezocht.

De vragen worden gepubliceerd op de websites van Beleef Rosmalen, Satisfaction Rosmalen, Thuis in het Nieuws, Thuis in Rosmalen, Heemkundekring Rosmalen, Annenborch, ROS Radio en HEVO. Daar staan inmiddels de tien vragen voor de vierde ronde die tot 1 juli beantwoord kunnen worden. Vanaf 3 juli staan de vragen voor de vijfde en laatste ronde op de websites.

Op woensdag 24 juni werd Mari van Helvoirt, de winnaar van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van Jermaine Nettekoven, assistent filiaalmanager van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai verrassingspakket. JUMBO Rosmalen stelt deze prijs beschikbaar om te laten blijken waardering te hebben voor vrijwilligers die in Rosmalen activiteiten voor de samenleving organiseren.

De winnaar van de tweede prijs is Mien van Zonsbeek, zij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Marjo van den Elzen, de winnaar van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Thuis in het Nieuws.

Foto: Mari van Helvoirt neemt de JUMBO-prijs in ontvangst uit handen van assistent bedrijfsleider Jermaine Nettekoven. Hij wordt geassisteerd door caissière Lisa Hendriks.
(foto Karel Goossens)

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?