Kerstsfeer in Rosmalen: Samen genieten van de feestdagen

Terwijl de dagen korter worden en de temperaturen dalen, begint Rosmalen zich klaar te maken voor de kerstdagen.  De straten worden versierd met twinkelende lichtjes en kerstbomen. En met de feestdagen in het vooruitzicht, staat het centrum weer bol van de gezellige activiteiten die de kerstsfeer naar een hoogtepunt zullen brengen.

Op zondag 17 december van 12.00-17.00u kun je in feestelijke sfeer terecht voor al je kerst inkopen in het centrum van Rosmalen. Een van de hoogtepunten is de kerstparade met bekende kinder-personages die door het centrum trekt. De parade, met versierde wagens en vrolijke deelnemers, belooft een magische sfeer naar het dorp te brengen. Tussen 12.00 – 17.00 uur is de parade een aantal keer te bewonderen in het centrum. Tussendoor lopen de personages zoals Nijntje, Olaf, Elsa en nog zo’n 10 anderen rond door het centrum en staan ze bij feestelijk versierde kersthuisjes voor een Meet en Greet. Natuurlijk kun je dan ook op de foto met ze! 

Naast de kerstparade zijn er tal van andere activiteiten die de kerstsfeer in Rosmalen versterken. Zo kunnen hondenliefhebbers hun harige vrienden laten stralen tijdens een fotoshoot in kerstsfeer en kunnen zowel jong als oud hun eigen chocomel versieren met een overvloed aan lekkere toppings. Of pomp je eigen kerstbal voor in de boom. Daarnaast is er de mogelijkheid om je te laten omtoveren tot een kerstfiguur met feestelijke schmink. Ook gluhwein en marshmallows zullen niet ontbreken!

De zingende ijsdiva’s brengen de favoriete kerstliedjes ten gehore en dansers vullen het centrum met winterse dansoptredens.

De lokale ondernemers dragen ook hun steentje bij aan deze bijzondere dag. Tal van winkels hebben speciale kerstaanbiedingen en kortingen, zodat je niet alleen kunt genieten van de gezelligheid, maar ook voordelig je kerstinkopen kunt doen. En met de jaarlijkse kassabonactie verdien je misschien je aankoopbedrag wel terug! Dus ook de perfecte gelegenheid om unieke cadeautjes te vinden voor je dierbaren.

Tijdens de kerstkoopzondag staan er kerst huisjes verspreidt door het centrum. In elk kersthuisje is iets anders te doen. Na elke parade zullen de tv figuren naar een kersthuisje gaan voor een meet en Greet.

Kersthuisjes:

1. Versier je kerstbal – Hema

2. Kerststol proeven – Jumbo

3. Vul je goodiebag – Etos

4. Marshmallows roosteren – de Kentering

5. Kassabon actie – lever je kassabon in en maak kans op een prijs!

6. Gluhwein proeven – Horeca Driesprong

7. Verrassingsactiviteit – Het voetencentrum en Studio Adele

8. Chocomel versieren met lekkere toppings – Burgh Lingerie

9. Kerstfoto maken van je viervoeter – Royalz Pets&co

10. Zingende kerstman en kassabon actie – Stylish by Ingeborg

11. Trotseer de bibber-spiraal – Moonen schoenen en Sterre fotografie

12. Veertje in je haar zetten – Vol verwachting