Verenigingen

Fotoclub ’t Spectrum

 

Via de sociale media worden heel veel foto’s gedeeld. Mobieltjes met camera’s en een overvloed aan allerlei soorten camera’s maken het makkelijk om te fotograferen.

Amateurfotografen willen meer dan alleen snapshots ‘uploaden’. Een goede foto vertelt een verhaal, maakt emoties los, is spannend of juist mysterieus. Het vraagt om creativiteit, een scherpe blik op de wereld om ons heen, kennis van apparatuur, bewerkingssoftware en verschillende fototechnieken.

Techniek kun je leren, creativiteit heb je. Alleen heb je soms wat aanmoediging nodig om je creativiteit te stimuleren.
Fotoclub ’t Spectrum in Rosmalen geeft die aanmoediging. Tijdens clubavonden bekijken en bespreken we elkaars werk. Kritisch, maar met onderbouwing en – vooral – met tips. Wat is de emotie van de getoonde foto? Voldoet deze aan de opdracht? Waar kan het net even beter? Wat zijn technieken die meerwaarde kunnen bieden? Regelmatig nodigen we fotografen uit die zich onderscheiden en hun kennis delen met ons. Een paar keer per jaar gaan we samen op stap om te fotograferen.

Zo leren we elke tweede donderdag van de maand van elkaars specialiteiten en groeien we naar een steeds hoger niveau. De locatie van onze maandelijkse clubavonden is Perron-3 in Rosmalen waar we in een gezellige en informatieve setting van 20.00-22.00 uur bij elkaar komen.

Wilt u meer met fotograferen gaan doen, dan bent u van harte welkom om eens een keer naar onze clubavond te komen. Neem dan contact op met Joanne de Graaff, 06 23404338 of via spectrumrosmalen@gmail.com

 
 

Foto’s

Stichting Centrum Management Rosmalen

Beleef Rosmalen is een initiatief om alle belanghebbende partijen in het centrum van Rosmalen met elkaar te verbinden.