Fotografie Sterre

Fotografie Sterre zit nu 1 jaar in Rosmalen aan de Dorpsstraat op nummer 27b. Marieke en haar medewerkers voelen zich inmiddels helemaal thuis in het gezellige centrum van Rosmalen. Marieke heeft al 18 jaar ervaring op het gebied van fotografie. Het is dan ook niet enkel een fotowinkel maar er is ook een heuse fotostudio aanwezig.

De fotostudio is 80m2 en geschikt om prachtige fotoshoots in te maken. Er worden ook met veel passie workshops gegeven en de studio is tevens te huur voor fotografen, bijeenkomsten of evenementen. Wil je na afloop een mooi fotoalbum maken? Ook hiervoor ben je aan het juiste adres.

 

In de winkel kan je terecht voor het direct printen van foto’s vanaf je eigen apparaat (mobiel, laptop, tablet, etc.). Mocht je hierbij hulp nodig hebben dan staat het team van Fotografie Sterre natuurlijk voor je klaar. Ook verkopen ze fotolijsten; kant-en-klaar, compleet op maat en passe-partouts in alle kleuren en maten. Vele consumenten en kunstenaars hebben hun weg naar Fotografie Sterre al gevonden.

Toen Marieke 18 jaar geleden begon met fotografie was de techniek natuurlijk niet gelijk aan die van vandaag de dag. Dus ook daar kan Fotografie Sterre je bij helpen. Heb je nog materiaal op dia’s, negatieven, ouderwetse fotoboeken en/of videobanden? Dan kunnen zij het voor je digitaliseren. Zo gaan deze mooie herinneringen nooit verloren.

Denk je aan foto’s, denk je vaak ook aan pasfoto’s. En denk je aan pasfoto’s, dan denk je vaak aan alle regeltjes die daarbij komen kijken: geen zichtbare tanden, wél zichtbare oren, ogen op de juiste lijn, ga zo maar door. Bij Fotografie Sterre hoef je hier niet over na te denken. Je komt binnen, neemt relaxed plaats op de kruk en zij zetten je op een leuke en ontspannen manier op de foto die aan alle eisen voldoet. 

Heb je de pasfoto nodig voor het verlengen van je rijbewijs? Of voor het aanvragen van een visum? Hiervoor is het bezoeken van het gemeentehuis niet meer nodig, ook dit regel je bij Fotografie Sterre. 

Mocht je binnen komen en het is druk dan is dit geen probleem, je krijgt dan een heerlijke bak koffie en kunt rustig plaatsnemen totdat je aan de beurt bent.