Halloween 2022

Vele van jullie hebben hier bijna een jaar lang naar uitgekeken.. Halloween 2022, de spannendste week van het jaar!

Natuurlijk pakken we het dit jaar in Rosmalen weer groots aan. We hebben een paar terugkerende onderdelen maar zoals jullie van ons gewend zijn ook weer wat nieuws. Lees snel verder om erachter te komen wat er dit jaar allemaal staat te gebeuren eind oktober..

Van zaterdag 22 oktober tot en met zaterdag 29 oktober is er weer vanalles te doen in het centrum van Rosmalen, wij nemen jullie graag mee in de planning:

Zaterdag 22 oktober

op zaterdag 22 oktober van 12:00 tot 16:00 lopen er een aantal griezelige typetjes rond, maar dat is niet het enige! Laat je schminken door het Halloween schmink team en maak een ritje in de griezelige Halloween kindertrein. 

Pompoen Speurtocht

Net als voorgaande jaren is er ook weer een Pompoen Speurtocht. Deze speurtocht is de gehele Halloween week te doen (22-10 t/m 29-10) en er zijn dit jaar hele mooie cadeaubonnen te winnen. Inleveren kan bij Etos, Hema of Moonen Schoenen. Als je het antwoord liever mailt, kan dat naar info@welkominrosmalen.nl.

Verhalen wedstrijd 

Wat ook de gehele week (22-10 t/m 29-10) mogelijk is, is het insturen van een Halloween verhaal. Het team van Boekhandel de Omslag zal de verhalen beoordelen en het winnende verhaal zal worden geplaatst op onze website. Insturen kan naar info@welkominrosmalen.nl.

Foto wedstrijd

en natuurlijk mag de foto wedstrijd niet ontbreken! Stuur je engste foto in de Halloween week (22-10 t/m 29-10) naar info@welkominrosmalen.nl en wie weet win je een leuke prijs!

Kom griezelen in de avonduren! 

Het hoogtepunt van dit jaar, en anders dan andere jaren, is dat vrijdagavond 28 oktober van 18:00 tot maarliefst 22:00 er een hoop griezels rondlopen in Rosmalen. Wie weet kom je de Zandhalloweenheks wel tegen, of wat dacht je van Eldor de Troll en zijn familie? ook Magere Heijn, de Crazy Kok en een hoop andere griezels hebben aangegeven het centrum van Rosmalen onveilig te komen maken. Durf jij het aan om de Pompoen speurtocht in het donker te komen doen? Met het risico al deze griezels tegen te komen? 

De echte waaghalzen kunnen ook een aandenken laten maken tijdens een griezelige fotoshoot bij Sterre Fotografie aan de Dorpsstraat en de allerstoerste jongens en meiden zijn van harte welkom in het ´Nightmare Castle´. Betreden op eigen risico…. 😉

Het is tevens koopavond tot 22:00 deze vrijdag.

Trick or Treat

Om ook rekening te houden met de kleinere jongens en meiden zijn bovenstaande activiteiten ook mogelijk op zaterdag 29 oktober van 11:00 tot 16:00. Op deze dag zal tevens de Trick or Treatplaatsvinden en zal de SJV er zijn voor verschillende (knutsel) activiteiten. Let op! het ´Nightmare Castle´ is geopend vanaf 12:30.

De Griezelbus

Wie heeft er vorig jaar een ritje gemaakt met de Griezelbus?? Gaaf was dat he! Daarom hebben we besloten om ook dit jaar de Amerikaanse Griezelbus weer rond te laten rijden. Deze gaat van halte ‘t Vosje Groote Wielen naar halte ‘t Vosje de Driesprong op vrijdagavond van 18:00 tot 22:00 en op zaterdag van 11:30 tot 16:30. Een enkeltje kost 1 euro en deze is verkrijgbaar in de bus. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *