Healthstudio in Rosmalen

Healthstudio Adele

Op zoek naar innerlijke balans, flexibiliteit of ontspanning?

In het dagelijkse, drukke leven wordt er veel van ons gevraagd. Waardoor we veel in ons hoofd, je mind bezig zijn en niet ons lichaam goed kunnen voelen. Hoe vind jij fysiek en mentaal de balans in jouw leven terug om ontspannen en doelgericht in het leven te staan. 

Yoga en pilates lessen bieden oefeningen die het evenwicht herstellen. Het versterkt je spieren, verbetert je houding, stabiliteit en balans. Dit kan helpen bij bekken- en rugklachten. Het maakt je lichaam en geest levendig en flexibel. Je leert te luisteren naar je eigen lichaam. Het gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens-zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Holistische Leefstijl of persoonlijke coaching kan jou begeleiden op het pad van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Het geeft je inzicht en bewustwording in je gedrag, overtuigingen en patronen. Aandacht voor jouw gedachtes, gevoelens en stressfactoren. In een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Op zoek naar een vitaal leven, een gezonde leefstijl. Gericht op jouw persoonlijke vragen.

Workshops een ayurvedische ontgiftingsweek, yogaklankensessie of mantrasessie, worden regelmatig aangeboden in de Healthstudio.

Achter de driesprong 31B
5241 TK ROSMALEN

06-25014421

Healthstudio Adele Rosmalen

Bereikbaarheid

Foto's