Nieuws

Jubileumeditie Hippe Happen Festival

Hippe Happen Festival 2019

Het Hippe Happen Festival staat voor de deur. Al voor de vijfde keer wordt bijzondere evenement georganiseerd in de Groote Wielen. Het is een foodfestival, maar tegelijkertijd ook veel meer dan dat! Theater, kinderactiviteiten en natuurlijk muziek!

Op vrijdag 27 september start het festival om 16.00 uur met Mix & DJ Blondt op Podium Charlie. Tot 22.30 uur wisselen verschillende muziekgenres zich af. Denk bijvoorbeeld aan hiphop, reaggae, akoestische pop en countrymuziek met tussendoor DJ’s. Natuurlijk zijn er dan ook al overal heerlijke hapjes te halen.

De keukens op wielen bestaan onder andere uit Mr. Brasa met spaceribs, maïs en kippenpoten, crépes van Crepes Nomades, hotdogs van Chez Jan, tosti’s van Let’s Toast en padthai en fusion van Aroi Thai. Maar er is echt nog zo veel meer! Vlees & Vega van de barbecue, nachos en quesidillas, borrelplanken, saté, Indiaas, sappen en shakes, Surinaams en ook koffie & zoet.

Daarnaast zijn er optredens in de theaterwagen, zoals het Poppentheater op Wielen, een mobiele BINGO-hal, een hepsjop met gadgets en snuupkes enzovoort.

Zaterdag

Op zaterdag wordt er al vroeg begonnen: om 13.00 uur start het festival deze dag op. Er is ook weer muziek, theater en allemaal heerlijke hapjes. Ook op zaterdag duurt het tot 22.30 uur. Op zondag begint het festival ook om 13.00 uur en duurt het tot 20.30 uur.

Het Hippe Happen Festival is echt een begrip in Rosmalen. Talloze gezinnen genieten overdag van een heerlijke dag met activiteiten voor kinderen, theater en muziek, maar ook ’s avonds is het nog heerlijk toeven daar. Voor meer informatie, kijk op de website van het Hippe Happen Festival.

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?