Nieuws

‘Het staat er echt; het hoge woord is er uit!  Nog 1 maand en dan gaan wij onze deuren sluiten.’

8 jaar geleden zijn wij samen dit avontuur aangegaan. En het waren 8 fijne, bijzondere, leerzame en gezellige jaren.  We hebben veel geleerd over het ondernemen. We hebben ervaren dat we heel fijn samen kunnen werken en elkaar goed aanvullen.  Wat zijn we trots op wat we bereikt hebben.

Echter de afgelopen jaren hebben er in ons privéleven dusdanige veranderingen plaatsgevonden met betrekking tot gezondheid dat het fysiek te zwaar wordt om de winkel te blijven runnen.  We zijn samen dit avontuur aangegaan en hebben ook besloten samen te stoppen.

Vanaf 29 februari t/m 18 maart zullen wij de uitverkoop starten!

Wel hebben wij ook leuk nieuws te melden. Irene Bovenschen gaat haar winkel LIV Concept Store openen in ons pand. Jullie kunnen haar volgen op instagram @LIV Conceptstore en op Facebook.

Omdat alles heel snel gegaan is, zijn wij heel blij te kunnen vertellen dat jullie onze kadobonnen t/m 31-12-2020 kunnen inleveren bij LIV Conceptstore.  Jullie kunnen t/m 18 maart jullie stempelkaart inleveren. Wij zullen voor iedere stempel euro 0,25 korting geven.

Natuurlijk willen wij al onze lieve en trouwe klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen jaren en hopen jullie de komende weken nog een keer te ontmoeten in de winkel.

Liefs, Jacqueline en Astrid

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?