Nieuws

Carnavalsplezier voor Zandhazendurpse jeugd

Op zaterdag 15 februari is het weer de beurt aan de kinderen van Zandhazendurp.  Kinderen die op het basisonderwijs in Rosmalen zitten zijn van harte welkom op de jaarlijkse kinderfeesten in De Kentering. Vanaf  14.00 uur is het voor hun genieten van een carnavalsfeest boordevol activiteiten.

SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval organiseren samen dit evenement in de theaterzaal van De Kentering. Het concept van deze kindermiddag is inmiddels al enige jaren bekend bij de Zandhazendurpse bezoekers. De vertrouwde spelletjes kunnen gespeeld worden, de kinderen krijgen een glittertattoo, een versnapering en nog een presentje uitgereikt. Jeugdprins Tim d’n Tweede en zijn Jeugdraad van XI komen de polonaise meelopen en de dansmariekes laten hun nieuwste dansen zien.

Kindershow

Na het succes van de kindershow van vorig jaar uit ons eigen Zandhazendurp komt hier dit jaar een vervolg op. De show vol glitter, glamour, humor en carnavalsmuziek staat even stil bij het leven van diverse populaire kindersterren. De zaal gaat open om 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 per kind en de bijbehorende entreepolsbandjes zijn in de voorverkoop vanaf 14 januari verkrijgbaar bij Profile van Hassel aan de Dorpsstraat. Indien nog voorradig na de voorverkoop zijn toegangskaarten ook aan de kassa op 15 februari verkrijgbaar.

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?