Kunstmarkt Montmatre 2 juni

Het centrum van Rosmalen wordt weer omgetoverd tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt, Montmartre. Je waant je op zondag 2 juni van 11 tot 17 uur in Franse sferen!

Het is een kwalitatief hoogwaardige kunstmarkt met meer dan 120 deelnemende kunstenaars met een diversiteit aan stijlen en materialen.
Vele kunstenaars gaan demonstraties geven om zo de bezoekers meer te betrekken bij kunst.

Kunst voor kinderen
Een deel van de markt is special ingericht en gereserveerd om kinderen creatief bezig te laten zijn. Onder begeleiding van docenten/kunstenaars krijgen ze de mogelijkheid een kunstwerk te vervaardigen dat mee naar huis mag.
Tekenen/schilderen/plakken/zeefdrukken,  alles is mogelijk en de deelname is gratis!

Muziek
Om beeldende kunst en podiumkunsten in Rosmalen te verbinden en de plaatselijke verenigingen een podium te bieden is er o.a. samenwerking gezocht lokale muziekverenigingen.
Tevens zullen er muzikanten gedurende het evenement rondlopen en zorgen dat de Franse sfeer door het gehele centrum voelbaar is.
Ook plaatselijke kunst- en cultuurverenigingen,  krijgen een plek om hun passie voor kunst te delen.

Kunstmarkt ‘Montmartre’ wordt gehouden op zondag 2 juni 2024 van 11.00 tot 17.00 uur in het hele centrum van Rosmalen. De toegang is gratis en er is ruime parkeergelegenheid.