Kaasboer Nieuwerwets op de markt

Rosmalen Verwelkomt Nieuwerwets

De donderdagmarkt van Rosmalen heeft sinds enkele maanden een nieuwe ondernemer erbij: kaasboer Nieuwerwets. Vanuit de pittoreske zorg- en kaasboerderij in Knegsel, brengt dit snel groeiende bedrijf hun ambachtelijk gemaakte kazen nu ook naar de harten van Rosmalen. In slechts een jaar tijd heeft Nieuwerwets haar vleugels uitgeslagen met maar liefst drie kaaswagens, waarmee ze liefde voor kaas verspreiden waar ze ook gaan. De markt op donderdag is de nieuwste aanwinst in hun schema.

Een Unieke Kaas- en Zorgboerderij

Op de boerderij in Knegsel wordt de kunst van het kaasmaken zes dagen per week beoefend, met melk vers van eigen koeien. Nieuwerwets zet zich af tegen de conventie door het gebruik van e-merken, dierlijke stremsels, en kleurstoffen in hun kazen te vermijden. Deze kazen rijpen op roestvrij stalen planken, een methode die niet alleen hygi├źnischer is dan traditionele houten planken maar ook zorgt voor een optimale beluchting, resulterend in een heerlijke kaas.

Duurzaamheid voorop

Nieuwerwets gaat niet alleen voor kwaliteit in hun producten maar ook voor duurzaamheid in hun productieproces. De boerderij pronkt met een CO2-neutrale status, wat bijdraagt aan een groenere planeet.

Kom langs en laat je verrassen door de authentieke smaken van Nieuwerwets!