Nieuws

Music Talent Event op 7 februari!

In Rosmalen loopt heel wat muzikaal talent rond. Dat is op 7 februari te horen en te zien in de Theaterzaal van Perron-3.
Twaalf heel afwisselende acts worden beoordeeld door een professionele jury. Voor de publieksprijs stemmen alle  bezoekers die het programma bijwonen.
Het programma wordt geopend door wethouder Mike van der Geld die onder meer Cultuur in zijn portefeuille heeft.

Elf meiden en een mannelijk duo brengen op deze finale avond een heel afwisselend en dynamisch programma. Zang met gitaarbegeleiding, muzikanten zoals een pianiste, een fluitiste, een saxofoniste en gitaristen. Dat is de oogst van de audities op 16 november. Daar gingen meer dan twintig artiesten de uitdaging aan om een finaleplaats te bereiken. Zij namen de handschoen op van organisator Thuis in Rosmalen die in het najaar jongeren tussen 12 en 25 jaar opriep om mee te doen aan de zoektocht naar talent dat een band heeft met Rosmalen.
De finalisten krijgen nu hun podium om voor publiek en een professionele jury hun kunnen te laten zien en horen. Alle bezoekers kunnen via een speciale app hun stem uitbrengen. De artiest met de meeste stemmen krijgt de Publieks Award. De presentatie op deze avond ligt in handen van René van Gerven.
Muzikale intermezzo’s brengt het Rodenborch- kwartet onder leiding van René Vermaes. In de foyer treedt in de pauze en na de finale het orkest Petri-Jazz Project op. Zo blijft het tot 24.00 uur gezellig in Perron-3.

De jury
De juryleden hebben allemaal hun sporen in de muziekwereld verdiend. De meesten zijn er beroepshalve dagelijks mee bezig.
Achter de jurydesk nemen plaats Han Kooreneef, Laura de Bekker, Diana Huismans, Brigitte Vis, Kris van Son en Leander Pennings.
De toegang is gratis, het programma begint om 20.00 uur

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?