Nieuws

Hoewel de KinderVakantieWeek in Rosmalen dit jaar niet door kan gaan, organiseert SJV speciaal voor de leerlingen van groep 8 wel het bekende nachtspel.

Voor iedereen is dit een gekke tijd, met name voor de leerlingen in groep 8. Terwijl zij stukje bij beetje afscheid nemen van hun klasgenoten en school, is er een lange lijst ontstaan van leuke dingen die allemaal niet (meer) kunnen. Balen natuurlijk! Nu de gezondheidsmaatregelen het weer toelaten, is het belangrijk om te weten wat wél doorgaat: het SJV-nachtspel! Beroemd, gevreesd en de ultieme stresstest voordat je naar de middelbare gaat. 

De spoken staan te trappelen en de brute plannen worden gesmeed. Allemaal om zaterdag 29 augustus een onvergetelijke avond voor alle bijna-brugklassers te laten zijn. Om mee te kunnen doen, is het belangrijk om je tussen vrijdag 3 juli 09.00 uur en vrijdag 17 juli 23.00 uur in te schrijven via onze website www.sjvrosmalen.nl. 

De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer. Dit bedrag dient woensdag 26 augustus betaald te worden in het SJV-gebouw aan de Mimosastraat 1 in Rosmalen. Hiermee wordt de inschrijving afgerond. 

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en hopen alle achtste groepers te zien op zaterdag 29 augustus!

Team SJV Rosmalen

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?