Nieuws

..met online events en workshops!

Thuiswerkers en binnenblijvers die de komende weken niet meer terecht kunnen in hun favoriete kroeg of sportclub, hoeven zich wat Only for Men betreft niet te vervelen. Waar de mannenmodewinkel normaalgesproken diverse spraakmakende events in en om de winkels organiseert, ligt de focus tot minimaal 6 april op digitale events en workshops.

Leer jij de komende weken koken met je gehamsterde boodschappen, zet jij straks het lekkerste bakje koffie thuis of geniet jij van een concert live in je huiskamer? Lees dan even verder.

Quarantaine sessies met diverse artiesten

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Quarantaine Sessies. Een digitaal concert die live wordt uitgezonden via social media. Vrijdag 20 maart om 20.30 uur trapt gitaarman Ed Struijlaart de sessies af met het live huiskamerconcert via de Only for Men Facebookpagina. Diverse artiesten zullen deze concertsessies de komende periode voortzetten.

Workshops en sport voor thuisblijvers

Gebruik je de tijd die je thuis moet blijven graag nuttig? Leer bijvoorbeeld van onze professionals hoe je de lekkerste cocktails maakt, blijf door onze collega’s  op de hoogte van de nieuwste mode of volg een online sportsessie met bijvoorbeeld Michael Boogerd. En dat allemaal vanuit je eigen huis!

De mannemodewinkel moet, zoals veel retailers, creatief ondernemen en hoopt met de steun van fans en klanten een groot succes te maken van de omschakeling naar digitale events. Heb je zelf leuke ideeën? Deel ze dan via events@onlyformen.nl. Samen slaan we ons door deze bizarre tijd heen!

Nieuwe video’s en livesessies worden dagelijks aan de kalender toegevoegd. Wil je niks missen, kijk voor actuele informatie op de evenementenkalender.

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?