Nieuws

Wie wint dit jaar de Hannus d’n Heiboer Trofee voor zijn of haar inzet voor Zandhazendurp? 

 

De Hannus d’n Heiboer Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich vrijwillig inzet voor Rosmalen in het algemeen en het Zandhazendurps carnaval in het bijzonder. Het was Prins Hannus d’n Urste ( Jan van Hassel ) die de Hannus d’n Heiboer Trofee in het leven riep en deze tijdens de carnavalszaterdag in 1991 voor de eerste keer uitreikte.

Voormalig Burgemeester van Rosmalen Dhr Ralph Pans mocht deze eerste Hannus d’n Heiboer trofee in ontvangst nemen tijdens de intocht van de Prins. Deze prijs wordt sindsdien jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die aan bovengestelde criteria voldoet. Men wordt daarvoor genomineerd door mensen uit de omgeving die vinden dat een persoon of organisatie voor het doen van vrijwilligerswerk in het zonnetje gezet mag worden. Bij de prijs hoort behalve de eer ook een beeldje van Hannus d’n Heiboer dat op carnavalszaterdag 2020 tijdens de intocht van de prins op De Driesprong aan de winnaar overhandigd zal worden.

Vorig jaar kreeg Hans de Wit het beeldje uit handen van Prins Dirk d’n Urste voor zijn vele vrijwillige werkzaamheden voor het Zandhazendurps carnaval, Kinderboerderij ’t Veldje, Loopgroep Rosmalen en voor zijn initiatief en het organiseren van de hernieuwde triathlon in Rosmalen.

Opgeven kandidaten

Momenteel is het de hoogste tijd voor nieuwe nominaties. Heeft u iemand in uw omgeving die om deze reden wel eens in het zonnetje gezet mag worden, laat het ons dan weten voor 1 december 2019. Niet alleen een naam willen wij van u weten, graag ook de reden WAAROM deze persoon/organisatie de prijs verdient. Uw nominatie kunt u inleveren via voorzitter@zandhazendurp.nl Meer informatie over het Rosmalens carnaval vind u op www.zandhazendurp.nl

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?