Nieuws

Vanuit een diep verlangen een verschil te maken in het leven van kinderen in oorlog, bundelde designer Bas Verdonk krachten met Marco Borsato. Uit hun samenwerking ontstond het idee voor ‘de War Child-Bracelet’

Geboren uit vriendschap De War Child-Bracelet is een initiatief waarbij verschillende vrienden van War Child de komende jaren eigenhandig unieke bedels zullen ontwerpen. Zij treden in de voetsporen van Marco, die de eerste bedel voor de armband ontwierp – in het teken van vrede, liefde en muziek.

Het verhaal achter de armband De War Child-Bracelet verbindt en kan letterlijk en figuurlijk een band voor het leven zijn. De geschakelde armband vertelt het aangrijpende verhaal van kinderen in oorlog Оn symboliseert de kracht van vriendschap.

De Sterling zilveren schakels van de armband worden onderbroken door drie volledig stalen schakels. Ooit was dit staal onderdeel van een AK47. Nu, omgesmolten tot sieraad, dragen de schakels symbolisch bij aan steun voor kinderen in oorlog. Deze transformatie laat zien dat kinderen die hebben geleden onder geweld met de juiste steun een mooie toekomst tegemoet gaan.

OMARM JIJ DE WAR CHILD-BRACELET?DEZE ARMBAND IS TE KOOP BIJ JUWELIER SCHUTE

Achter de Driesprong 1 Rosmalen
073 – 521 88 71

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?