Nieuws

Store3 is het adres voor al uw sieraden!

 
U vindt een uitgebreide collectie trendsieraden zoals armbanden, oorbellen en kettingen, ook horloges, tassen, riemen, shawls en allerlei andere seizoensgebonden trendy hebbedingen zoals zonnebrillen, handschoenen en portemonnees van unieke merken. Store3 verkoopt merken van voornamelijk Nederlandse ontwerpers waaronder sieraden van Melano Colours, iXXXi Jewelry, IKKI Horloges, tassen van Bag2Bag, Oozoo Timepieces, Cluse horloges, Karma Aumentum, Biba sieraden en My Jewellery.  Deze artikelen zijn leuk om voor jezelf te kopen of om iemand cadeau te doen. U kunt bij ons ook voor een cadeaubon terecht, die wij dan feestelijk voor u inpakken. Tevens biedt Store3 trendy en betaalbare damesmode (blouses, tops, tunieks en broeken).
 
Ons team verwelkomt u graag bij Store3 aan de Dorpsstraat 39A te Rosmalen! Onze medewerksters, Fleur, Saskia & Sharon, geven graag goed advies aan onze klanten over pasvormen, kledingcombinaties en accessoires, Zij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt in onze winkel. Wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk en houden niet van opdringerige verkoop. Onze klanten mogen rustig in onze winkel snuffelen en als ze geholpen willen worden, dan zijn we er voor hen. Zolang onze klanten zich prettig voelen in onze kleding en accessoires, zijn wij tevreden.
 
Naast een trendy outfit kunt u bij Store3 ook terecht voor modeaccessoires. Accessoires ‘pimpen’ als het ware je outfit. Een nieuwe shawl, ketting, sieraad of riem maken je outfit weer nieuw en compleet. Wij nodigen u uit om snel eens een kijkje te komen nemen naar ons wekelijks wisselende collecties op het gebied van Mode & Accessoires.
logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?