Nieuws

– ’t Koffiehuis, waar flexwerken, financieel advies en goede koffie samen komen. – 

Op de hoek van de Raadhuisstraat en de Dorpsstraat is ‘t Koffiehuis gevestigd. Naast het drinken van een heerlijke kop koffie met een mooi uitzicht op de Driesprong kun je hier ook terecht als flexwerker. Er zijn diverse werkplekken beschikbaar die van alle gemakken zijn voorzien. Maar ‘t Koffiehuis is nog veel meer dan een horecagelegenheid. Onder hetzelfde dak zijn ook Credion en Huis & Hypotheek Rosmalen gevestigd.

‘t Koffiehuis

Zoals zojuist vermeld kun je hier terecht voor een heerlijk bakje koffie, een flexplek of een zakelijke meeting. En dat heerlijke bakje koffie is nog maar zacht uitgedrukt.

Voor al de koffievarianten gebruiken ze standaard de Barista Blend van Sampietro Specialty Coffee met koffiebonen uit Brazilië en Nicaragua. Je proeft in deze koffie hazelnoot en melkchocolade, met een aangename bloem-fruitige ondertoon. Wil je een keer wat anders proeven? Ze hebben ook diverse single origins in hun assortiment: koffies uit verschillende landen met ieder hun specifieke smaakeigenschappen. 

Stefan en Trisha zijn de barista’s van ‘t Koffiehuis en zij zijn tevens de eigenaren van Sampietro Specialty Coffee. 5 jaar geleden zijn ze dit koffiemerk begonnen en zij branden dit nog altijd vanuit ‘s-Hertogenbosch. Maar dit is niet het enige lokale en ambachtelijke product waarmee ze werken, de melk komt van de zuivelboerderij van Den Eelder. Naast de verse volle melk is het ook mogelijk om een koffie te bestellen met haver- of kokosmelk. En wat dacht je van Soof Limonade? Dit bedrijf heeft ook zijn roots in Rosmalen.

Credion

Credion is al meer dan vijftien jaar actief in bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. En inmiddels mogen ze zichzelf autoriteit in deze markt noemen. De specialistische adviseurs van Credion vindt u in heel Nederland. Het netwerk maakt ze sterk; ze werken samen met meer dan 110 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Elke dag zetten ze alles op alles om ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. ze denken creatief mee, begeleiden waar nodig en werken altijd op maat. 

Huis & Hypotheek Rosmalen (zowel gevestigd in ’t Koffiehuis als op Dorpsstraat 56B).

Waar Credion gericht is op de zakelijke markt, is Huis & Hypotheek Rosmalen gericht op de particuliere markt. Je kunt hier terecht voor onafhankelijk financieel adres van één van de vakkundige adviseurs. De adviseur kan indien gewenst zelfs bij je thuis langskomen. 

Advies over een hypotheek, verzekering, aankoopservice, pensioen en/of nazorg is allemaal mogelijk. Ben je op zoek naar een compleet hypotheekadvies? Maak dan een afspraak met een adviseur. Met ruim 25 jaar ervaring en het voordeel van alle financiële zaken op één plek zit je hier sowieso goed. 

En wat nog meer?

Ik raak haast niet uitgepraat over ‘t Koffiehuis, maar er is nog meer. Je kunt bij ’t Koffiehuis namelijk niet alleen terecht voor koffie, maar er is ook een ruime keuze aan lekkers voor bij de koffie. Op het zelfgebakken bananenbrood zijn ze supertrots. Ook serveren ze sinds kort heerlijke ontbijtjes met kraakverse croissantjes met huisgemaakte jam en heerlijke boerenyoghurt van Den Eelder met knapperige noten of zelfgemaakte granola.  Er is tevens een controle zodat ze zeker weten dat de bonen van goede verantwoordelijke boerderijen komen. 

Daarnaast is het een uitstekende locatie voor netwerkbijeenkomsten. Zonder corona maatregelen is er plek voor ongeveer 30 mensen. Er zullen maandelijkse thema avonden komen met uiteenlopende onderwerpen. Een presentatie over een nieuwbouwproject van Het Waare Huis, een workshop van een interieurstylist maar ook ‘Hoe maak ik een financiële planning?’. Ook zijn er barista, cupping en latte art workshops mogelijk. Heb jij een idee voor een thema avond of wil je er zelf een organiseren? Zij staan open voor jouw idee!

 

Openingstijden ’t Koffiehuis: ma t/m za 09.00-17.00 uur. zo 10.00-17.00.

Openingstijden Credion en Huis & Hypotheek: ma t/m vrij 09.00-17.00 uur en avondafspraken op verzoek