Nieuws

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz slaat duidelijk aan gezien de vele inzendingen.

De vragen worden gepubliceerd op de websites van Beleef Rosmalen, Satisfaction Rosmalen, Thuis in het Nieuws, Thuis in Rosmalen, Heemkundekring Rosmalen, Annenborch, ROS Radio en HEVO. Daar staan inmiddels de tien vragen voor de tweede ronde.

Op vrijdag 22 mei werd Marijn van Uden, de winnaar van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van Xavier Coumans, filiaalmanager van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai levensmiddelenpakket. JUMBO stelt deze prijs beschikbaar om te laten blijken hart te hebben voor activiteiten die in Rosmalen voor de samenleving worden georganiseerd.

De winnaar van de tweede prijs is Jan van Nuland, hij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Bert Nissingh, de winnaar van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Thuis in het Nieuws.

Foto: Marijn van Uden neemt de JUMBO-prijs in ontvangst uit handen van filiaalmanager Xavier Coumans. Alles op de vereiste afstand van 1,5 meter.

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?