Nieuws

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz slaat duidelijk aan en zet veel mensen er toe om samen met vrienden, familie en kennissen de juiste antwoorden te achterhalen.

Winnaars tweede ronde Familiequiz

De vragen worden gepubliceerd op de websites van Beleef Rosmalen, Satisfaction Rosmalen, Thuis in het Nieuws, Thuis in Rosmalen, Heemkundekring Rosmalen, Annenborch, ROS Radio en HEVO. Daar staan inmiddels de tien vragen voor de derde ronde die tot 14 juni beantwoord kunnen worden. Vanaf 15 juni staan de vragen voor de vierde ronde op de websites.

Op woensdag 10 juni werd Jo Versteijnen, de winnaar van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van Xavier Coumans, filiaalmanager van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai verrassingspakket. JUMBO Rosmalen stelt deze prijs beschikbaar om te laten blijken waardering te hebben voor vrijwilligers die in Rosmalen activiteiten voor de samenleving organiseren.

De winnaar van de tweede prijs is Henk de Laat, hij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Ria Voets, de winnaar van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Thuis in het Nieuws.

Foto: Jo Versteijnen neemt de JUMBO-prijs in ontvangst uit handen van filiaalmanager Xavier Coumans. Alles op de vereiste afstand van 1,5 meter.

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?