Nieuws

Door de storm hebben wij onze optocht moeten verzetten, maar uiteindelijk alsnog op de dinsdag kunnen rijden.

ROSMALEN – Door de slechte weersomstandigheden is de optocht  in Zandhazendurp 2 dagen later verreden dan de geplande zondag 23 februari. Helaas moesten hierdoor een aantal inschrijvingen afhaken omdat deelnemers op dinsdag al weer aan het werk waren of andere verplichtingen hadden. Neemt niet weg dat Zandhazendurp  terug kan kijken op een mooie optocht met boven verwachting veel  publiek langs de weg. 

Categorie 1

1 De Mallehaozen -> Ingrediënten voor 55 jaar geluk. Veel liefde, humor en muziek en de verrassing kwam uit de taart. Fantastisch.

De Mallehaozen sleepte tevens de aanmoedigingsprijs in de wacht !

2 De waarzeggers -> Originele, voorspellende bijdrage. Leuke interactie met het publiek. 

Categorie 3

1 Nr 55 -> Pikant en pittig, vandaar deze scherpe uitslag: Wij Wir.

2 De Oudjes -> Al 55 jaar een band met elkaar.

Categorie 5 

1 De Kerkhazen -> Prachtig carnavalesk rondje om de kerk. Met een blik naar de toekomst. Leuke muzikale interactie met het publiek.

Categorie 6 

De streekhaozen zén aon winne tou ->  De jury is ze nog lang niet moe. De optocht begon door jullie met een zonnedans maar eindigde met de regendans. 

Categorie 7:

1 CV De Likkebaerden ->  Een verrassend goed uitgewerkt thema met oog voor detail verwerkt in een carnavalesk 55 jarig Zandhazendurps sprookje. 

2 CC De Kepkes -> Een kleurrijke bijdrage waarbij de oude koeien juist een blik in de toekomst werpen. Met een hoog knuffelgehalte en unieke vormgeving. HouBoe !

3 Hedde FF -> Ook dit jaar resulteerde het enthousiasme van onze jeugdige bouwers weer in een wagen vol oude wijsheid en jong plezier.

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?