Nieuws

Royal Night of Music

Royal Night of Music
Twee partijen muzikaal aan elkaar gewaagd, de ene sterk in zang de ander in blaasmuziek en beide afzonderlijk steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Mix beiden met elkaar en je krijgt Happy Together; het thema van Royal Night of Music 2019.
Dit jaar de 4e editie van het Rosmalense Promconcert waarbij een gevarieerd avondvullend programma wordt geboden voor jong en oud met muziek; van pop tot klassiek, van jazz tot disco & van ballet tot tango.
Een sprankelende combinatie van muziek, zang, spraak, beeld, licht & geluid.
Bij de Royal Night of Music 2019 is de leading voice of music in handen van Harmonieorkest St.Cecilia Rosmalen m.m.v. Koor Voluum uit ’s-Hertogenbosch.
Laat je trouwens niet misleiden door het woord “harmonie”, want Harmonieorkest St.Cecilia kan veel meer spelen dan alleen maar de bekende harmoniedeunen. Bij de Royal Night of Music wisselen musical, symfonische muziek en hedendaagse hits elkaar in een snel tempo af met speciaal gearrangeerde arrangementen voor zowel harmonieorkest en koor ansich als voor beide partijen gezamenlijk.
Een lust voor het oor, maar zeker ook voor het oog. Een aanrader voor elke muziekliefhebber !
Kom genieten van een spetterend avondje uit en be Happy Together !
Datum: Vrijdag 4 & zaterdag 5 Oktober Locatie: Theaterzaal Perron-3 Aanvang: 20.15uur

Kaarten à € 12.50 zijn verkrijgbaar via; – de ticketshop van Perron-3, zie www.perron-3.nl – telefonisch via 073-850 7550 (telefonisch reserveren € 2,00 administratiekosten, ongeacht het aantal kaarten) – of aan de theaterkassa van Perron-3 N.b: het betreft een concert met staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen(rij 8 t/m 12 op het balkon)
Voor alle ins- & outs zie Facebookpagina Royal Night of Music www.perron-3.nl

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?