Vol Verwachting

Babyspeciaalzaak Vol Verwachting is verhuisd… maar is natuurlijk nog gewoon in Rosmalen te vinden! Per oktober zijn zij gevestigd aan de Dorpsstraat op nummer 39A.

Een avontuur dat begon met sample sales op diverse locaties door heel het land, groeide door tot pop-up store en nu al sinds een aantal jaar is Vol Verwachting uitgegroeid tot een prachtige fysieke winkel. Eerst in het Limburgse Echt en sinds 2023 in het centrum van Rosmalen.

Je kunt hier alles vinden voor je baby. Het is een echte babyspeciaalzaak met enorm veel keuze. Alles voor thuis, voor onderweg, voor het slapen, voor het badderen en natuurlijk heel veel kleertjes. Het assortiment bestaat uit een mix van nieuwe collectie met samples en outlet. Met zoveel verschillende stijlen en prijscategorieën slaag je hier dus altijd.

Leontien en haar dames runnen de zaak vol passie, en dat is te zien en te merken. Ze adviseren je graag over hoe je een babybedje opmaakt, het juiste matras, de ideale wikkeldoek, de meest functionele voetenzak en ga zo maar door.

Ben je opzoek naar een leuk cadeau? Loop dan ook vooral even binnen. Met elke portemonnee slaag je hier en ze denken graag met je mee over een mooi passend cadeau.

Ben je in blijde verwachting en kies je het liefste zelf je cadeaus? Ook dat is mogelijk. Je kunt bij Vol Verwachting een ‘wensmandje’ laten maken, hier kunnen je vrienden en familie vervolgens een cadeau uit kiezen. Zo krijg je niets dubbel en weet je zeker dat je er blij mee bent. Ideaal!

Ze verkopen o.a. de merken Koeka, Jollein, Noppies, Puckababy, Lodger, HappyHorse, LittleDutch, Aerosleep, Meyco, Dirkje, BESS en nog veel meer.