Winnaars Halloween 2023

Halloween in Rosmalen 2023 zit erop, en wat hebben we er weer van genoten! En wat hoort erbij als deze griezelige week erop zit? Prijzen uitreiken natuurlijk. 

Er waren een hoop verschillende acties gedurende de week en jullie hebben hier super enthousiast aan meegedaan! We hebben héél veel goede antwoorden binnen gehad, mooi versierde huizen gezien, de meest fantastische outfits voorbij zien komen, de gekste selfies binnen zien komen en prachtige verhalen gelezen. ´Er kan er maar één de winnaar zijn´ is bij ons niet het geval, wij hebben namelijk een hoop mensen blij gemaakt deze mooie spannende periode. 

Hierbij een overzicht van alle winnaars:

(alle winnaars zijn reeds op de hoogte gebracht)

Beste versierde huis

Als eerste hebben we samen met de Jean van Rossum (voorzitter Wijkraad van Rosmalen centrum en Hondsberg) een rondje door de wijk gelopen. We waren verrast door het aantal versierde huizen en het was dan ook niet makkelijk om een winnaar te kiezen, daarom zijn het er twee! 

Schrijfwedstrijd

Ook was er een schrijfwedstrijd. Margot Osse (eigenaresse boekhandel de Omslag) heeft alle inzendingen gelezen en twee winnaars gekozen. De eerste plek is gegaan naar: Jill Heesbeen, haar verhaal zal in een apart bericht op onze site worden geplaatst en extra onder de aandacht worden gebracht op onze socials. De tweede plek is voor: Lisa Wonderen, in haar verhaal was het Rosmalens Wiel eigenlijk een portaal! Die originaliteit verdient zeker een mooie boekenbon uitgereikt door Margot zelf. 

Pumpkin Hunt

Dan zijn we toe aan de Pumpkin Hunt. Wow, wat een enthousiasme weer dit jaar! Door weer en wind gingen hele gezinnen de etalages van ons centrum af. Op elk moment gedurende de Halloween week zag je wel mensen met het invulformulier rondlopen. Super leuk! Tom de Kok (bestuurslid Centrum Management) heeft willekeurig de gelukkige winnaars gekozen. Dit zijn: Hugo Scholten, Julika Wever, Joep de Mik, Juule de Rooij & Lara (achternaam onbekend). Zij hebben, net zoals de andere winnaars, hier een persoonlijk bericht over ontvangen. Er staat een super leuk cadeaupakket bij de Hema voor ze klaar. 

Selfie wedstrijd

De inzendingen van de Selfie wedstrijd waren ook weer erg leuk om te bekijken. Jong en oud hebben model gestaan om de prijs in de wacht te slepen. Onze favoriete Selfie was die van Bauke Schel. De schmink, de accessoires maar vooral de goed geacteerde gezichtsuitdrukking van Bauke zorgde ervoor dat we allemaal enthousiast waren over deze foto. Bauke wint hiermee een mooie cadeaubon. 

Spontane uitreikingen 

Op vrijdagavond en zaterdagmiddag is Daphne Brok (voorzitter Centrum Management) samen met Tom de Kok (bestuurslid Centrum Management) het dorp in geweest, zij stonden versteld van de hoeveelheid mensen die echt alles uit de kast hadden gehaald om er zo griezelig mogelijk uit te zien. Jong en oud waren samen op de been en ondanks de scary looks en enge versiersels was er een erg leuke sfeer. Zij hebben op deze twee dagen maar liefst zeven mensen spontaan verrast met een leuke cadeaubon. Zie hier wie dat waren:

Als laatste hebben we drie prijzen uitgereikt aan fanatieke winkeliers die erg hun best hadden gedaan om de etalage zo mooi mogelijk te versieren. De eerste prijs was voor: Bol & de Bruijn Edelsmeden, de tweede prijs was voor Profile van Hassel en Fotografie Sterre ging er met de derde prijs vandoor.

We hopen dat jullie net als ons weer onwijs hebben genoten van de Halloween periode en zien jullie graag snel weer terug.