Nieuws

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz slaat duidelijk aan en zet veel mensen er toe om samen met vrienden, familie en kennissen de juiste antwoorden te achterhalen.

Op woensdag 29 juli werd Gera van de Oever, de winnares van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Zij ontving uit handen van Mike van Boekel, medewerker van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai verrassingspakket. JUMBO Rosmalen stelde deze prijs vijf keer beschikbaar om te laten blijken waardering te hebben voor vrijwilligers die in Rosmalen activiteiten voor de samenleving organiseren.

De winnaar van de tweede prijs is Ben Vugs, hij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Henri√ętte Olivier, de winnares van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Thuis in het Nieuws.

Foto: Gera van de Oever neemt de JUMBO-prijs in ontvangst uit handen van Mike van Boekel (foto Karel Goossens)

logo Welkom in Rosmalen

Volg je ons al op Facebook?