Zomer in Rosmalen 2023

In navolging van de succesvolle edities van ´De Bossche Zomer´ hebben we dit jaar ´De Zomer in Rosmalen´. Hetzelfde principe maar in een nieuw jasje. Diverse leuke activiteiten voor jong en oud, workshops en veel muzikale hoogtepunten. De festiviteiten zullen plaatsvinden op De Driesprong. We presenteren jullie hierbij het volledige programma: 

 

Optreden Jong Exempel

Vrijdag 30 juni vanaf 18:30 tot omstreeks 19:45

Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar Jong Exempel er weer bij tijdens de ‘Zomer in Rosmalen’! Jong Exempel biedt een spectaculaire show, met internationale allure, die dwars door het hele centrum trekt. 

 

Marcel Hufnagel

Vrijdag 7 juli van 19:00 tot 23:00 

Marcel Hufnagel is een inmiddels gevestigde Nederlandstalige artiest die in 2016 de winnaar was van Typisch Talent ‘s-Hertogenbosch. Hij zal zowel Nederlands als Engels repertoire ten gehore gaan brengen en weet elke gelegenheid om te toveren tot een feestje. 

 

HELAAS GAAT DE DANSWORKSHOP NIET DOOR, ALS ER EEN NIEUWE DATUM VOOR KOMT DAN BRENGEN WE JULLIE DAARVAN OP DE HOOGTE.

Dansworkshop Dream Dance

Zaterdag 8 juli van 12:00 tot 12:30

Op deze dag kun je terecht voor een workshop Streetjazz voor kinderen. De workshop zal worden gegeven door de professionals van Dansschool Dream Dance gevestigd aan de Dorpsstraat. Inschrijven kan middels een e-mail naar info@welkominrosmalen.nl met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer. 

 

Vinyl DJ MEL

Vrijdag 14 juli van 19:00 tot 23:00

Het Volkswagen busje is terug! Vorig jaar werd er tot in de late uurtjes gedanst (zelfs op de tafels!) bij diverse horecagelegenheden en dat gaan we dit jaar natuurlijk dunnetjes over doen. Met haar passie en toewijding heeft Vinyl DJ MEL een indrukwekkende lijst van singles en LP’s verzameld uit de jaren 60, 70 en 80 en heeft ze deze in haar eigen stijl nieuw leven ingeblazen. Haar publiek kan genieten van een unieke muzikale ervaring die hen terugvoert naar een tijdperk van vlotte en leuke muziek.

 

Piraat Zeebeen

Woensdag 19 juli van 15:00 tot 16:00

In deze kindershow laat Piraat Zeebeen zien wat hij allemaal kan en durft. Hij heeft zijn grootste hutkoffer meegebracht en deze zit helemaal vol met bijzondere dingen! Tenminste…. Dat dacht hij. En dan is ook zijn magische slang Saartje nog zoek.. Maar geen paniek, Piraat Zeebeen vind het allemaal nog wel terug, toch…?

 

Mister Keys Matthijs

Vrijdag 21 juli van 19:00 tot 23:00

 Met zijn enthousiasme brengt Mister Keys een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. One man band Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het. Denk vast na over een nummer dat je graag wilt horen en vraag het aan op deze swingende vrijdagavond!

 

Ari Safari Show

Woensdag 26 juli van 15:00 tot 16:00

 Ari is net terug van zijn fantastische Safari-reis. Hij heeft dan ook alles voor zijn publiek meegebracht. In een 60 minuten durend programma voor jong en oud, komen geweldige goocheltrucs, een dieren- imitatiewedstrijd, duiven en een prachtig konijn aan bod. Natuurlijk kan de schattige chimpansee met zijn buikspreekstreken niet ontbreken.

 

Zangeres Lisa

Vrijdag 28 juli van 19:00 tot 23:00

Lisa Dijkman is een volledig autodidactische zangeres en pianiste die haar publiek wint met haar soepele, soulvolle spel en haar prachtige stem. Lisa’s CV’ omvat zowel internationale optredens als samenwerkingen met Nederlandse artiesten en tv-persoonlijkheden. Ze heeft ook de eer gehad om haar muziek live uit te voeren voor militairen in Afghanistan. Ben je ook zo benieuwd wat Lisa allemaal in haar mars heeft? Kom dan zeker langs deze vrijdagavond. 

 

 

De Rosmalense Kermis van 4 t/m 9 augustus

 

Mr. Brooks

Zondag 13 augustus van 15:00 tot 19:00

Als iemand zijn ervaring en talenten kan bundelen tot een totaalconcept van livemuziek, zang en entertainment dan is dat wel Mr. Brooks. Met zijn uitgebreide repertoirekennis en zijn tot in de puntjes uitgevoerde performance weet hij elk publiek te boeien en naar zijn hand te zetten. 

 

Pio Piloot

Woensdag 16 augustus van 13:30 tot 14:30

Pio is een ware avonturier! Met zijn vliegtuig vliegt hij over land en zee, steeds weer op zoek naar een nieuw spannend avontuur. Als hij tussen de spannende avonturen zijn vliegtuig wil demonstreren breekt er grote paniek uit, stuk! Lukt het de kinderen om samen met Pio Piloot het vliegtuig weer te maken zodat hij zijn weg kan vervolgen?

 

Clown Babsie

Zaterdag 19 augustus van 14:00 tot 16:00

Babsie is de clown met de vrolijkste babbel van heel de wereld! Ze kan de meest prachtige balloncreaties maken, van regenboogvis tot krokodil en van Nijntje tot Diddl. Een danswedstrijd vindt Babsie is ook helemaal te gek. Ze heeft zelfs een ballonnentafel waar alle muziek in zit. 

 

Bigband B-Flat

Woensdag 23 augustus van 20:30 tot 23:00

B-Flat is een full-size big band van enthousiaste muzikanten uit de regio ’s-Hertogenbosch die gegarandeerd voor een zomerse sfeer zorgen.

 

Lotte & Frenk

Zondag 27 augustus van 15:00 tot 19:00

Het duo Lotte & Frenk (coverband Tilt) is voornamelijk gericht op het muzikaal vermaken van het publiek. Lotte & Frenk maken overal een feest van en brengen hun passie voor muziek moeiteloos over op het publiek. Het enthousiasme van het tweetal is aanstekelijk en door hun veelzijdigheid weten ze elke keer weer de juiste sfeer te creëren. 

KOM Festival

Zondag 10 september

Meer informatie hierover volgt, inschrijven kan via Line Up Markten.